RESTAURANT SINT MARIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 809 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sint Maria. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 23:57 Ik bestel hier graag. Van goede kwaliteit.
16 jan 2023 om 14:30 Al jaren vaste klant, altijd heerlijk en optijd geleverd!
7 jan 2023 om 18:33 Heerlijke frietjes en spareribs.
4 jan 2023 om 20:30 bestelde heineken maar kreeg bavaria
4 jan 2023 om 1:09 Erg lekker, nu voor het eerst een mixed grill besteld (in het verleden enkel pasta’s of pizza’s). Super goed! Top
6 dec 2022 om 23:54 Het eten was weer lekker en goed verzorgd! Super service ;). (Ik had geklikt op opnieuw bestellen, niet wetend dat de mixschotel op die manier verkeerd werd doorgegeven, had ik extra moeten controleren. Na bellen werd het opgelost. Thanks!)
4 dec 2022 om 2:09 Royaal belegd maar wel duur.
29 nov 2022 om 19:59 We moesten lang wachten maar dat wisten we van te voren maar de gerechten waren op elkaar gegooid en was helemaal naar buiten gekomen. Als je dan al ze lang moet wachten.... heb hun dit zelf ook via facebook terug gegeven
20 nov 2022 om 20:40 Vlees was slecht, friet was niet lekker, Enige waar we van genoten hebben was de stokbrood met kruidenboter. Al met al slecht voor wat je ervoor betaald.
18 nov 2022 om 19:30 Lange bezorgduur (1,5 uur) en het bestelde was niet meer echt warm. Had eerder betere ervaringen. Hopelijk een uitzondering.
18 nov 2022 om 18:59 Heb anderhalf uur gewacht, maar het was het wachten waard! De bezorger was erg vriendelijk. De varkenshaas was warm en perfect bereid! Ook de frietjes waren warm en lekker knapperig. Heerlijk gegeten!
12 nov 2022 om 21:20 Eten lekker en goed verzorgd. Zoals altijd! Vriendelijke bezorger! Bezorgtijd: 90min. op een zaterdag 18:30.