RESTAURANT SINT MARIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 920 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sint Maria. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 5:23 Spareribs besteld voor mij en mijn vrouw. Geweldig! Heerlijk waren ze. Wat ik al wist is wel weer duidelijker geworden. Voor de beste spareribs moet je bij Sint Maria zijn.
14 jun 2024 om 7:13 Altijd lekker! De bezorging was dit keer ook snel ondanks pizza dag
4 jun 2024 om 20:04 Zelfs meer dan 90 minuten. Besteld om 18:02 bezorgtijd 19:49. Gelukkig was alles warm echter de wachttijd is wel niet echt best
26 mei 2024 om 21:08 Best een lange wachttijd, maar op een zondag snap ik dat wel. Het eten is altijd super lekker,al een aantal keer de varkenshaas met champignonsaus besteld, erg lekker! Vandaag pasta met scampi's en pasta carbonara besteld, alle twee erg lekker !
23 mei 2024 om 18:30 Mijn bestelling werd 30 minuten nadat ik deze geplaatst had, al bezorgd! De cannelloni was echt super lekker en heel warm en ook de garnalencocktail was zeer smakelijk. Erg vriendelijke bezorger!
20 mei 2024 om 20:56 Wachttijd s gewoon te lang!
11 mei 2024 om 23:16 De pizza's zijn keurig op tijd geleverd. Op de pizza Margarita ontbrak de bestelde ansjovis. Dat is erg slordig.
9 mei 2024 om 12:12 Pizza ingredienten waren vers, voldoende kaas, echter de bodem zeer slap, niet krokant behalve de buitenste rand, maar die was op sommige plekken zwart verbrand en smaakte bitter. De bodem van de oven moet heter denk ik. Bezorging was supersnel (30m)
14 apr 2024 om 23:46 Pizza's terug gebracht, waren niet gaar. Jammer dat ze geen kwaliteit kunnen waarborgen. Pizza's terug gebracht niet gaar.
10 apr 2024 om 20:29 Chicken wings waren geen wings maar waren een soort van drumsticks. En door het krokante korstje erom heen waren ze best pittig dit stond niet aangegeven op de menukaart
24 mrt 2024 om 14:39 Voor de eerste keer iets online besteld. Was prima
23 mrt 2024 om 20:15 Het eten was goed daar niks op aan te merken maar 120 minuten wachten op het eten wel omdat er 40 min aangegeven was.